U vatrenom obračunu u Zagrebu ranjen muškarac

Index.hr

U vatrenom obračunu u Zagrebu ranjen muškarac

Sinoć je u Zagrebu došlo do nove pucnjave, u blizini zagrebačke autobuske stanice. Policija je dojavu o pucnjavi zaprimila oko 20.40 sati., a za Index je potvrđeno da se incident dogodio blizu jedne zagrebačke raskrsnice.

– Oko 20.40 sati smo primili dojavu da je došlo do pucnjave na raskrsnici Držićeve ulice i ulice Grada Gospića. Jedna osoba je samoinicijativno zatražila pomoć u traumatološkoj bolnici, a nekoliko je osoba u policijskoj stanici – rekao je Drago Barišić, načelnik VIII policijske stanice koji je na terenu dao izjavu novinarima u 23 sata.

Ranije se govorilo o više osoba u bolnici.

Uviđaj je trajao nekoliko sati, osim na cesti, policajci su tražili tragove i po tramvajskim šinama, a tokom trajanja uviđaja cijela raskrsnica je bila zatvorena za saobraćaj.

Kako neslužbeno saznaje Index, do obračuna je došlo kada su iz automobila pred raskrsnicom Držićeve i Vukovarske počeli pucati.

Vidio sam bradatog kako skače na Audi

Na licu mjesta našao se Domagoj Zovak, jedan od urednika satirične emisije ”Prime Time”.

– Znači, bio sam jedan auto ispred ovoga. Čujem pucnjeve iza sebe. U retrovizoru vidim ljude kako se saginju u autu iza mene. U desnom retrovizoru vidim debila bradatog kako skače na haubu Audija, upada u auto i bježi kroz zeleno dalje niz Vukovarsku. Bile su neke strane registracije na PH. Neka neko prenese policiji, ja moram raditi “Prime Time”. Sorry – napisao je Zovak na svom Facebooku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: