NE ODUSTAJE: Halidova ljubavnica pokušava da mu zabrani ulazak u Australiju

Expresstabloid

Halida Muslimovića odnedavno prati skandal u kojem ga je Sonja Bašić (45) prijavila kako ju je pretukao krajem jula u Banjaluci. Sonja također tvrdi kako mu je bila ljubavnica, te da mu je davala novac za pjesme i spotove. Razlog zbog kojeg ju je navodno pretukao, jeste jer joj duguje 94.000 eura.

Sada ona pokušava da mu zabrani ulazak u njihove zemlje.

Među njima su Australija, čija je ona državljanka, i Velika Britanija. Bašićeva je o tome već razgovarala sa predstavnicima konzulata u Sarajevu i potrebno je još samo da im dostavi potvrde od ljekara.

– Dokumenti su već ispunjeni, moram sve to da pošaljem u Melburn i on će poslije toga dobiti zabranu ulaska u Australiju, a samim tim i u Englesku. Mene je prije nekoliko dana kontaktirala Mirsada Sandra Muzur, počasni konzul australijskog konzulata u Sarajevu. Ona će voditi cijeli taj postupak, tako su odredili predstavnici ambasade iz Beča – kaže Sonja za “Kurir”.

Reagujući na Halidovu izjavu, u kojoj je on optužuje da je u pijanom stanju samoj sebi nanijela povrede, Bašiće to oštro negira i napominje da je pravda na njenoj strani.

– Halidovi svjedoci su njegovi prijatelji, oni će da lažu za njega, da me optužuju da sam bila pijana. Da sam bila toliko pijana, valjda bi mi vadili krv čim sam stigla u bolnicu sa mojom advokaticom! Glupost i laž, cijeli život se tako izvlači. Moja djeca su ponosna što imaju majku koja će da stane za svaku ženu koja je pretučena i za pravdu, da to nijedan jedan čovjek ne može da učini jednoj ženi. Za ovakav postupak gospodin Muslimović bi u mojoj zemlji već bio iza rešetka – rekla je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: