MEGHAN MARKLE TROŠI DESET PUTA VIŠE NA OUTFITE OD KATE MIDDLETON?

Azra

Modne kombinacije kraljevske porodice nisu jeftini, posebno kada se radi o članicama kraljevske porodice. Meghan Markle i Kate Middleton često postavljaju trendove koje žene širom svijeta pokušavaju kopirati, ali po pristupačnijim cijenama.

Ipak, kako prenosi Elle, pozivajući se na informacije Daily Maila, čini se kako postoji znatna razlika između vrijednosti outfita Meghan Markle i Kate. Javljaju kako Meghan troši znatno više na odjeću nego što to radi Kate.

Prema podacima koje je objavio Daily Mail, Kate je 2017. na outfite potrošila 119.000 funti i 100.000 funti 2016. godine. U eurima, to znači da je 2017. potrošila 134.172 hiljada eura, a 2016. godine 112.750 hiljada eura. I dok su ove cifre dovoljne da vam se zavrti u glavi, to je ništa naspram podatka o tome koliko će potrošiti Meghan, ako nastavi tempom kojim je krenula u 2018. godini.

Meghanin budžet za odjeću već je nadmašio Katein. Zapravo, ako nastavi trenutnim tempom mogla bi potrošiti gotovo milion funti do kraja godine – javlja Daily Mail, odnosno malo preko miliion i sto hiljada eura.

Naprimjer, Meghan je na nedavnoj posjeti Dublinu u roku od 24 sata nosila odjeću u vrijednosti od 28.000 funti, odnosno 31.570 hiljada eura.

Ako se pitate kako je to moguće, vrijedi napomenuti da kraljevska porodica ne smije primati poklone pa se sva dizajnerska odjeća kupuje. Meghan je već pokazala da voli dizajnerske stvari, a od vjenčanja s Harryjem mogli smo je vidjeti u komadima koje potpisuju Dior, Givenchy, Prada i Chanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: