Prepirka Dodika i Jelene Karleuše: Nemoj da ti j***m majku džukačku

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša odgovorila je na prozivke predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta RS Milorada Dodika koji je u ranijoj izjavi Karleušu nazvao “pjevaljkom”.

“Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju RS na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju”, rekao je Milorad Dodik prilikom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom u Banjoj Luci.

JELENA KARLEUŠA

@karleusastar

Vidim da je gradjanima Banja Luke prekipelo da trpe kriminogenu vlast i korumpirano sudstvo, policiju i medije. Ljudi, ja kao javna ličnost mogu ovo javno da napišem, ali prava moć leži u vama samima. Ustanite zajedno protiv bagre! Pravda za Davida i pozz svim medijima koji ćute.

9:36 AM – May 8, 2018 · Belgrade, Republic of Serbia


896


105 people are talking about this

Twitter Ads info and privacy

Inače, nije dugo trebalo da Jelena Karleuša koja je na svom Facebook profilu podržala grupu Pravda za Davida, te kritikovala vlast, policiju i sudstvo RS odgovori predsjedniku manjeg bh. entiteta.

“Prvo, nemoj da ti ‘pjevaljka’ j**e mater džukačku! Drugo, hajde ti u Banjoj Luci napravi miting, a ja paralelno u Banjoj Luci koncert pa da vidimo koga narod više podržava. Mrš”, poručila je Karleuša Dodiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: