Karleuša izašla na izbore, svi bruje o njenom stajlingu

Pop pjevačica Jelena Karleuša, izašla je na izbore za gradonačelnika Beograda. JK je svoju građansku dužnost ispunila oko 14 sati u jednoj beogradskoj školi, a tom prilikom je izabrala veoma zanimljiv stajling.

Iako se pisalo da će upravo JK, inače rođena Beograđanka, biti kandidat za gradonačelnika prijestonice Srbije, do toga nije došlo.

Ona je putem društvenih mreža pred glasanje poručila da podržava opoziciju.

– Vlast podržava Ceca. Opoziciju Jeca. Ova prva u amanet donosi kriminalni dosije, nanogicu i Arkanove ukradene poklone oko vrata. Jeca nema ni dosije ni nanogicu. Samo čist obraz, zdrav razum i stav – napisala je JK.

– Ovi izbori ostat će upamćeni po apsolutnoj cenzuri medija, po satanizaciji ljudi iz opozicije na svim nacionalnim televizijama, po atmosferi mržnje i pokušaja podjele naroda od strane vlasti. zato Beograđani treba da glasaju – navela je pjevačica.

Ona je istakla da su ona, njeni preci i djeca Beograđani.

– Moj djed Pavle Karleuša, koji je preživio Goli otok, moj otac Dragan, osnivač UBPOK-a i čovjek koji je uhapsio ubice Đinđića, ja, moja djeca – svi smo rodjeni Beograđani. I zato idem danas da glasam. I vjerujem da će svi pravi Beograđani to danas učiniti – kazala je pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: