Šaban Šaulić o ženi koja mu je obilježila život: Zbog nje sam bankrotirao

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić otvorio je dušu, pa progovorio o odnosu sa ženom, koja mu je mnogo značila tokom višedecenijske karijere.

Jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike Šaban Šaulić proslavio je u krugu porodice i bliskih prijatelja jubilarni 60. rođendan svoje supruge Gordane Šaulić u jednom restoranu nadomak Beograda, piše Blic.

– Poslije ponoći sam ja bio taj koji joj je prvi uručio poklon, bila su tu i djeca, donijeli su poklone, iznenadili su je. Ona nije to očekivala, a ja sam znao za to iznenađenje, pa sam svako malo gledao kroz prozor kada će djeca da naiđu. Bilo je izuzetno lijepo, prijatno smo je iznenadili, kupili joj prave poklone, ja sam sada dekintiran – priznao je Šaban, a potom je novinarskim ekipama otkrio tajnu mladolikog izgleda svoje žene.

– Goca ovako lijepo izgleda iako joj je već 60 godina jer joj je očigledno lijepo u braku, a ja kao crnac, oronuo, s jednog kraja svijeta na drugi – našalio se pjevač.

Folker je potom otkrio da je ženi za 60. rođendan spremio nekoliko poklona, a jedan mu je posebno drag i sigurno će obradovati njegove obožavaoce.

– Ja ću 6. oktobra održati koncert u Areni. To je bila Gocina želja i to je moj poklon za njen jubilarni 60. rođendan. Nadam se da će biti lijepo, a ja ću se truditi da bude što ljepše, pjevat ću onoliko koliko bude publika željela, bit će i gostiju. Tim koncertom oblježavamo još jedan jubilej, 50 godina moje karijere – otkrio je lijepo raspoloženi pjevač pred početak rođendanske žurke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: