SARAH JESSICA PARKER: SVE ŠTO RADIM, RADIM ZBOG DJECE

Zvijezda serije “Seks i grad” Sarah Jessica Parker u intervjuu za “Girlboss Radio” otvoreno je govorila o roditeljstvu, o lijepim, ali i teškim trenucima. S kolegom i suprugom Matthewom Broderickom ima troje djece: Jamesa i bliznakinje Tabitha i Loretu.

– Majčinstvo je sasvim promijenilo moj pogled na svijet. Otkako sam majka drugačije doživljavam knjige koje čitam, drugačije gledam na roditelje i djecu u podzemnoj. Drugačije čujem muziku, i kad nešto zanimljivo vidim, prvo pomislim: “Volela bih da su Tabita i Loreta sada sa mnom da ovo vide”. Ali, to je dobar dio. No, roditeljstvo može biti i jako teško. U neprestanoj ste brizi za svoju djecu. To je bolno, stalno ste kao na iglama. Iscrpljujuće je, jer zapravo cijeli dan pospremaš za njima i organizuješ sve, baš kao jedna velika, dobra, staromodna sekretarica – rekla je glumica, koja je kćerke dobila uz pomoć surogat majke, dok je sina rodila.

– Sve što radim je organizovanje njihovih života i vožnja s jedne aktivnosti na drugu i sve to. Ali, to je ono što sam željela i čvrsto se nadam da će jednog dana postati pristojne osobe koje će doprinijeti nečemu – rekla je glumica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: