Monstrum oteo, silovao i ubio nećakinju: Nisam to napravio!

Građevinar Mujahid Arshid (33) oteo je, silovao i ubio svoju 20-godišnju nećakinju Selin Dokhran (Celine Dookhran). Njeno tijelo pronađeno je u julu 2017. u praznoj kući u Kingstonu, u južnom Londonu.

Također, Arshid je silovao i pokušao ubiti još jednu djevojku (20), čiji identitet nije otkriven.

Arshid, kao i njegov pomagač Vinsent Tapu (Vincent Tappu), pred sudom su negirali krivnju za zločine koji im se stavljaju na teret.

Bio je opsjednut djevojkama

Na suđenju je rečeno da je muškarac bio opsjednut djevojkama te je odlučio da ih niko neće imati, ako ne mogu biti njegove. Jedne julske večeri, Selin je zbog pritiska porodice odlučila prekinuti vezu sa svojim dečkom Omarom jer je bio iz Libije, a ne Pakistana. Sljedećeg jutra, Arshid je krenuo u akciju.

Stavio je rukavice, uzeo šoker te uz pomoć Vinsenta Tapua oteo djevojke. Zavezali su ih, strpali u automobil i odveli u Arshidovu kuću na jugu Londona, koju je renovirao.

Arshid je djevojke zavezao za radijatore u kupaonici i rekao im da je vrijeme da počnu sarađivati. Monstrum ih je više puta silovao zadovoljavajući svoje nebrojene seksualne fantazije. Potom je djevojke natjerao da uđu u zamrzivač. Tužitelj je rekao da je Arshid na internetu pokušao saznati koliko vremena ljudskom tijelu treba da se smrzne.

Druga djevojka ga je ipak uspjela nagovoriti da pusti van Selin. Navodno su mu djevojke obećale da neće nikome reći što im je učinio. Nije dugo trebalo da Arshid ponovno pukne i nastavi sa svojim planom. Odvukao je Selin na kat kuće. Druga djevojka je ispričala da je čula vriskove, tup udarac i zvuk selotejp vrpce, a zatim je nastao muk.

– Malo fali da ti izrežem žile i objesim ti ovaj konop oko vrata, ubit ću i tebe – rekao je Arshid preživjeloj djevojci, uvjeravajući je da Selin spava, piše Daily Mail.

Nakon što joj je nožem izrezao vrat, prsa i trbuh, Arshid je nesretnu djevojku opet silovao.

– Kako to da još dišeš? Trebala si vidjeti Selin kad sam joj prerezao vrat, bilo je jako puno krvi – rekao je monstrum djevojci, a potom joj priznao da je “zla i pokvarena osoba”.

Djevojka je uspjela porodici i dečku postati poruku i reći da je opasnosti.

– Ubit će me. Nemojte odgovarati – napisala im je.

Arshid je na kraju odustao od ideje da i nju ubije. Našli su se s djevojčinim bratom, a muškarac mu je rekao kako su planirali zajedno pobjeći. Srećom, brat ju djevojku odmah odveo u bolnicu i tako joj spasio život.

Policija je upala u Arshidovu kuću i pronašla u zamrzivaču tijelo nesretne Selin. U usta joj je nagurao čarapu, a ljekari su utvrdili da je djevojka umrla zbog nedostatka kisika i gubitka velike količine krvi.

Arshid je pobjegao u Kent, a policija ga je uhapsila u hotelskoj sobi. Kod sebe je imao ključ lokota koji je stavio na zamrzivač, a policiji je ponavljao da nije kriv.

Suđenje se nastavlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: