UKUĆANI U PANICI: Stanija ulazi u “Zadrugu”!?

Jelena Golubović, Saška Karan i Lepi Mića burno reagovali kada su saznali da bi Stanija trebalo da uđe u šou poslije novogodišnjih praznika, i to za nedjeljni honorar od 1.000 eura

Stanija Dobrojević bi trebalo da uđe u „Zadrugu“ već poslije dočeka Nove godine, zbog čega je zavladala pobuna među učesnicima rijalitija!

Najglasnija u protivljenju starletinom ulasku u šou očekivano je Jelena Golubović. Rediteljka je imala priliku da se „druži“ s Dobrojevićkom u pretposljednjoj sezoni „Farme“ i to iskustvo joj nije ostalo u lijepom sjećanju. Jelena je tada imala velike sukobe sa Stanijom, posebno kad se starleta protiv nje udružila s Kristijanom Golubovićem, pa joj je pobjeda za dlaku izmakla. Zato je ona najburnije reagovala kada joj je Lepi Mića saopštio da je načuo od produkcije da u „Zadrugu“ ulazi Stanija.

– Molim te, nemoj da nas pališ! Dosta nam je stresa. Ako ona uđe, ja napuštam rijaliti, ne dolazi u obzir da s njom budem pod istim krovom – uznemireno je rekla rediteljka.

Na opasku cimera da se uplašila Stanije, tačnije toga da će je opet pobjediti u finalu, Golubovićka se još više razljutila:

– Nije ona pobjedila nego Kristijan! On je pozvao i svoje glasače da glasaju za nju!

Osim nje, protiv starletinog ulaska u „Zadrugu“ su i Saška Karan, Sanja Stanković i još nekoliko takmičara koji smatraju da nije fer da se neko uključi u borbu za glavnu nagradu na polovini takmičenja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: