Uhapšen dvostruki ubica iz okoline Vranja: Jednog ubio na krevetu, drugog na stolici

S. S. (49) iz okoline Vranja uhapšen je zbog dvostrukog ubistva u selu Koćura kod Vranja, piše Alo.

Sumnja se da je presudio Stojadinu Antiću (52) i Goranu Zlatanoviću (48) iz tog mjesta.

Tijela muškaraca pronađena su u kući Gorana Zlatanovića, a zločin se dogodio u noći između 18. i 19. decembra. Kako „Alo!“ saznaje, ubistvo se dogodilo nakon tradicionalnog veselja tokom dočeka slave Sveti Nikola.

– Strahinja, sin Stojadina Antića, pronašao je tijela u kući komšije Zlatanovića. Po selu se priča da su obojica bili na slavlju povodom dočeka Svetog Nikole. Tu se pilo i veselilo, ali nije najjasnije da li se društvo okupilo u kući gdje su tijela pronađena ili na nekom drugom mjestu. Pojavile su se i informacije da su njih dvojica bili na drugom mjestu i da su se pijani vraćali kući, nakon čega im se izgubio svaki trag. Ubijeni su iz vatrenog oružja, najvjerovatnije iz pištolja, nakon svečane večere. Sin Stojadina Antića ispričao je da je tražio oca jer mu se nije javljao na telefon, a zatim je imao šta da vidi u kući komšije. Odmah je pozvao policiju – ispričao je jedan od mještana tog prilično izolovanog seoceta.

Kako smo saznali, ubrzo nakon što su tijela pronađena, uhapšen je i osumnjičeni.

– Uhapšen je S. S. iz okoline Vranja, a još se ne zna da li je i on bio na slavlju i da li poznaje ubijene odranije. Mještani sela ne znaju o kome je riječ, jer postoji mogućnost da čak možda nije iz Koćure. Tijela su pronađena u ranim jutarnjim satima, natopljena krvlju, a pretpostavlja se da je ubistvu prethodila svađa pijanih muškaraca – ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema riječima našeg izvora, tijela su prebačena na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je prije pucnjave bilo tuče i da li postoje još neke povrede osim ustrijelnih rana. Osumnjičenom S. S. je po nalogu zamjenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.

Posljednjih godina svjedoci smo da su se razna porodična slavlja, posebno slavski ručkovi i večere, završavala tragično. Više nije rijetkost da članovi porodice dižu ruku jedni na druge, ili na prijatelje, i to na slavskim veseljima.

Ekipa koja je obavila uviđaj zatekla je stravičan prizor u porodičnoj kući nastradalog Zlatkovića. Inspektori su jednog muškarca zatekli na krevetu, u lokvi krvi. Drugi muškarac je, kao u horor filmovima, obliven krvlju sjedio na stolici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: