ROBBIE WILLIAMS: ZBOG HEMATOMA NA MOZGU OTKAZAO SVE KONCERTE

Robbie Williams (43) krajem septembra otkazao je posljednja dva koncerta svoje turneje u Rusiji zbog zdravstvenih problema. Tom se prilikom obratio fanovima i zamolio ih za razumijevanje.

“Nisam otkazao koncert zbog zdravlja od 1998. pa znate da je ozbiljno i da stvarno ne mogu”, rekao je tad Robbie. Pjevač se sad konačno obratio obožavateljima i objasnio što se događalo u septembtu te kakvo mu je danas stanje.“Prije koncerta u Zurichu teško sam disao i imao sam jaku glavobolju. Doktori su me pregledali i rekli da mogu nastupati. Ali, nakon toga bilo mi je još gore. Ruka mi je utrnula i odletio sam u London na dodatne pretrage. Pronašli su neke abnormalnosti, između ostalog i hematom u mom mozgu. Ti su rezultati bili strašni i jako sam se uplašio, a onda su me odmah odvetli na intenzivnu i tamo sam bio sedam dana”, ispričao je Robbie.

Njegova supruga Ayda Field (38) s djecom Theodorom Rose (5) i Charltonom Valentineom (3) bila je u Los Angelesu. Robbie je trenutno također tamo i oporavlja se te kaže da se osjeća bolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: