Poznati blizanci : 5 zvijezda koje niste znali bili su blizanci!

Često će glumac ili glumica igrati određeni lik tako dobro da naši mozgovi ne mogu pomoći, ali imaju poteškoća u razlikovanju između ljudskog glumca i izmišljenog karaktera kojeg su prikazali. Naravno, na kraju dana, sjetimo se da je to samo priča, ali halo “slavnih” još uvijek sijaju sjajno. Postoji određena odvojena veza između osobe koja stoji iza slavne osobe i njihove zvijezde koju vidimo u svakodnevnom buku na sjajnim časopisima i preko interneta.

Dakle, teško je zamisliti ove poznate ličnosti kao nečiji sin ili kćer, ili nečija sestra ili brat. Zato zamislite šok vašeg mozga kad otkrijete da vaše omiljeno slavno lice u zabavnom svijetu nije jedino takvo što … Tako je. Što ako vaš omiljeni lik, u stvarnosti, ima TWIN! Ka-bum. Mozak. Eksplozija. Ovaj popis poznatih osoba ima jednu vrlo hladnu tajnu zajedničku: oni su blizanac!

Pogledajte popis :

1. Scarlett and Hunter Johansson

Kada ne prati  sestru blizanku  na crvenom tepihu, Hunter Johansson živi u životu koji ima nisku ulogu u pružanju pomoći u dobrotvornim organizacijama i pomaganjem u političkim kampanjama.

 

2. Ashton and Michael Kutcher

Ashtonov blizanac Michael pati od cerebralne paralize, zbog kojeg se Ashton bori s dobrom borbom otkako je bio mlad. Počeo je modelirati kao način zarade kako bi pomogao pridonijeti medicinskim troškovima brata.

 

3. Alanis and Wade Morissette

Wade Morissette je yoga instruktor, terapeut i autor. Također je proveo malo vremena u muzičkoj  industriji kao što je njegova sestra, stvaranje indie rock albuma s yoga utjecaja.

 

4. Gisele and Patricia Bundchen

Dakle, za slučaj da ste se pitali, ljepotica zapravo radi u obitelji Bundchen. Brazilska ljepota sama po sebi, Patricia se sama modelirala, ali na kraju je postala Giselev menadžer.

5. Giovanni and Marissa Ribisi

Giovannijeva sestra Marissa ima svoja vlastita glumačka djela u nekoliko filmova, 
ali njezina omiljena uloga do sada  je ona 'mame' -
 ona i njezin suprug Beck (da, taj Beck) imaju dvoje djece.

Uredjuje za MAXImix Radio/Portal : Rajko Ćopić Rubrika #Tračara
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: