GWYNETH PALTROW I BRAD FALACHUK: ZARUKE NAKON TRI GODINE VEZE

Gwyneth Paltrow i producent Brad Falachuk svoju su trogodišnju vezu okrunili zarukama. Pa iako talentovana glumica još uvijek nije službeno potvrdila sretne vijesti, za očekivati je kako će to uskoro napraviti na svom lifestyle portalu Goop gdje je prije tri godine objavila emotivno saopštenje o rastavi sa svojim bivšim suprugom, muzičarom Chirsom Martinom…

Glumica Gwyneth Paltrow i televizijski producent Brad Falachuk nakon tri godine veze odlučili su izreći svoje sudbonosno ‘da’, doznaje portal Us Weekly te dodaju kako uskoro možemo očekivati njihove zaručničke fotografije.

‘Oboje su znali da će doći do ovog trenutka, ali to njima nije velika stvar jer su oboje već bili u dugogodišnjim brakovima. Od početka veze nije bilo pritiska. – otkrio je izvor blizak paru za Us Weekly.

Par se upoznao 2010. godine, a svoju su vezu započeli tek četiri godine kasnije. Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na premijeri serije ‘Scream Queens’ 2015. godine kada su i službeno potvrdili svoju romasu.

Danas bivši supružnici tada su svoju rastavu nazvali ‘Svjesno razdvajanje’ budući da su odlučili ostali u iznimno prijateljskim odnosima. U braku su postali roditelji danas 13-godišnje kćeri Apple i 11-godišnjeg sina Mosesa a oboje podjednako sudjeluju u njihovom odgoju.

Ni 46 – godišnjem Bradu ovo neće biti prvi brak. Naime, producent se 2013. godine  razveo od Szanne Bukinik s kojom ima dvoje djece;  kćer Isabellu i sina Brodyja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: