Privatni detektiv otkriva četiri sigurna znaka da vas muškarac vara

Dejvid King (David), jedan od najboljih privatnih detektiva na svijetu, otkrio je najpopularnije znake koji ukazuju da vas muž vara. Prema njegovim riječima, žene koje su zatražile pomoć privatnog detektiva bile su u pravu u 80% slučajeva. To je zbog toga što su uočile detalje o kojima njihovi muževi nisu brinuli. Pogledajte koja su to 4 najočiglednija znaka da vam radi iza leđa.

1. Prvi i najočigledniji znak jeste ako vaš muž ili momak počne da vodi mnogo više računa o svom izgledu nego ranije: koristi novi parfem, promijenio je frizuru, drugačije se oblači. Ako osjetite da ne želi da provodi mnogo vremena sa vama, vrlo je vjerovatno da vas vara.

2. Ako muškarac stavi lozinku na telefon, tablet ili kompjuter bez dobrog razloga, to može biti znak za brigu. Naravno, ako bezobzirno gledate njegove foldere na kompjuteru i pratite sve njegove pozive, nema ništa čudnog u postavljanju lozinke. Samo mu je potrebna privatnost. Međutim, ako je vaša veza puna povjerenja, a on postavi lozinku na sve uređaje, vjerovatno nešto krije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: