Da zajedno pomognemo i podržimo majčino srce koje još traži pravdu……25.08.2018 Tuzla Pravda za Danijelu

Author R.H

Nekad Imamo osjećaj da smo u samom Hollywood-u ! Zašto to kažemo , zato jer mladi životi se gase dok nam drugi pišu scenario. Taj scenario pišu ljudi koji bi trebalo da štite svoje gradjane upravo one koji ih i biraju da budu tu gdje jesu. Kada napraviš kulu od karata i pokušaš da izvučeš jednu ona počinje da se ruši……

Te tako polako se počinju rješavati slučajevi “slučajnih” stradanja naše omladine, naših mladih Bosanaca i Hercegovaca…….

Neki slučajevi su na žalost zapostavljeni te nisu u fokusu javnosti, no ponekad se nadje neko da počne da istražuje te tako i mi ovaj put u fokus stavljamo slučaj DANIJELA. Mlada nada , maldi život koji je zbog dobrog scenarija prekinut. Podsjetimo DANIJELA ARANDJELKOVIĆ djevojka čiji život je bio dio kriminalističkog scenarija. Podržimo pravdu za ovaj život iako Danijela nije sa nama fizički Ona je uvijek tu u srcu onih pravednih. 25.08.2018 godine u Tuzli biće održan skup u pokušaju otkrivanja istine i pravde za jedan mladi život čija majka pokušava naći smiraj u svom srcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: