Vratimo jedan osmjeh , nama je malo za njega je Sve

OBAVESTENJE,

Obavestavamo vas da je operacija u martu, na koju je Aca trebao da ode,odlozena za jun mesec, iz razloga jer nije sakupljen novac za operaciju.

Molimo vas da svi. koji smo u mogucnosti, pomognemo Aci simbolicnom uplatama ili

Slanjem SMS poruke za Aleksandra Rokica na 5757

Fondacija Podrzi Zivot

Hvala

Udruzene Bez Dijagnoze

Cao, ja sam Aca Rokic, malo sam bio tuzan, zato sto me nesto bolii, usput sam dobio nesto, Kazu ne znaju da li je epi napad ili sasvim nesto drugo. Moja mama je snimila da bi mogli da vide moji doktori, kako taj moj “napad” izgleda. Ja ne mogu da hodam, da govorim….ali se radujem kada mi dodju gosti, a placem kada sam u bolnici…….Imao sam starijeg brata Rada, koji je imao istu bolest, ali je pre vise od dve godine preminuo….moja mama i tata se bore da mene odrze u zivotu, da me ne izgube kao mog brata Rada……..

Ovako bi nas mali Aca, poceo njegovu pricu, ali posto ne govori, zato cemo se obratiti svima vama i reci sta bi mi dodali na Acinu pricu.

Mali Aleksandar Rokic ima 9. godina i od rodjenja ima celebralnu paralizu,. Zivi sa majkom i ocem, zive u veoma teskim uslovima. Njihova zelja je da pomognu da olaksaju zivot malom Aci, ali za to nemaju finasijske uslove, jer sva primanja se svode na tudju negu I soc, pom. Majka I otac se bore da mu ovu bolest olaksaju koliko god mogu.. Otac povremeno radi, ali zbog cestih odlazaka kod doktora na kontrole i terapije, ne moze da se duze zadrzi na poslu. Majka obavlja sve ostalo uz veliki trud i borbu. Aca je imao jednu operaciju na klinici u Cupriji, od strane poznatog Ruskog doktora. Na zadnjoj kontroli u Cupriji, doktor je zakazao jos jednu operaciju za jun mesec 2018 god.

. Njihov skromni budzet ne moze da izdrzi ni najminimalnije finasijsko opterecenje..Zato vas MOLIMO pomozite da Aca u junu 2018 god. ode na operaciju.

Ovo je zaista borba u kojoj nema predaje a vasa pomoc je Aci u ovom trenutku jako potrebna.

Molimo sve ljude, dobre volje i zelje da pomognu na bilo koji nacin da bi Aca otisao na operaciju koja ce mu pomoci da smanji spazam misica i bar malo stane na noge..Operacija kosta preko 310 000 din.

.Kontakt: Nedeljka Rokic, Acina mama 065 415 31 71

Ili uplatom na racun:

Devizni racun:

swift-bic kobbrsbg iban rs 35205903102216866071

Dinarski racun: 205-9011005106251-13

Komercijalna Banka na ime Rokic Nedeljka

HVALA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: