Šta će VSTV i Gordana Tadić uraditi sa Zvizdićevom trojkom iz mraka?

Nakon što je Bakir Izetbegović među žive kandidate za člana Predsjedništva BiH iz SDA postavio i nesposobnog Denisa Zvizdića,  gatački klan ponovo se upalio. Denisovi rođaci Dubravko i Aljoša Čampara u Fahrudinu Radončiću vide najveću opasnost da će njihov rođak propasti u svakoj ozbiljnijoj utrci.

Faksimil „Slobodne Bosne” i intervjua Ramiza Delalića Ćele, koji je objavljen neposredno nakon njegove smrt i u kojem je on najavio da će otkriti ubice Nedžada Ugljena. Po principu „mrtva usta ne govore“, Delalić je ubijen, a Avdić, koji je tada bio na strani pravde, danas tvrdi da njegov list ništa nije objavljivao!? 

Pamfletistički teren 

Naravno, opet se na pamfletistički teren vratio mafijaški potrčko Senad Avdić.

Obezglavljeni zbog oslobađajuće presude za optužnicu na Kosovu koju su sami montirali vezano uz ubistvo Ramiza Delalića Ćele, oni ipak u pravnom grču i posljednjim trzajima ubistvo ratnog komandanta ponovno žele od tajne ruke AID-a prebaciti na nevine ljude.

Poznato svjedočenje Delalićeve supruge Ehlimane Delalić moralno je porazilo Dubravka Čamparu, Meddžidu Kreso, Gorana Salihovića i Božu Mihajlovića, ali Čampara i dalje ostaje na zadatku da sakrije prave ubice i nalogodavce.

Porodični interesi

Meta je Radončić i njegovo uklanjanje u korist Čamparinog rođaka Denisa Zvizdića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: