OPREZ ZA MAME: KYLIE JENNER KVARI DJEVOJČICE I ŠALJE LOŠE PORUKE

Vijest da je Kylie Jenner rodila djevojčicu nikome ovih dana nije promaknula. Najpopularnija “tinejdžerica” na svijetu postala je majka, a milioni oni njezinih obožavateljica oduševljeno su prihvatile vijest da se njihov idol ostvario u ulozi majke, prenosi Index.hr

Kylie Jenner svoju slavu i golemo bogatstvo može zahvaliti djevojčicama i tinejdžericama koje je prate, žele se odijevati i šminkati kao ona, ponašati se kao ona i živjeti kako ona živi.

Sirena Bergman za britanski Metro  se osvrnula na histeriju koja vlada oko imena Kylie Jenner i iznijela niz tvrdnji koje jasno pokazuju kakvu poruku je Kylie poslala djevojčicama koje je prate.

Zapravo, Kylie od početka svog javnog djelovanja djevojčicama šalje krive poruke. Povećala je grudi i usne prije nego što je postala punoljetna, a sa 17 godina je hodala s osam godina starijim muškarcem. Kao šlag na kraju, rodila je sa samo 20 godina.

“Žene i djevojke moraju težiti višem cilju, a ne rađati s dvadeset”, piše Bergman i dodaje da milioni djevojčica koji upijaju poruke Kylie Jenner nisu svjesne što će im se dogoditi ako budu slijedile njezin primjer. U svijetu Instagrama, lajkova i virtualnog svijeta današnjih mladih djevojčica, Kylie je nepogrešiva, a zapravo će svako imitiranje njezinog načina života djevojčicama i djevojkama koje je prate jako zakomplicirati život.

Nije isto postati samohrana dvadesetogodišnja mama kad imate stotine miliiona dolara na računu i izgrađen biznis, cijelu ekipu dadilja i sestara, i postati mama s 20 kada ste prosječna djevojka.

I na kraju, kult Kylie Jenner izgrađen je na teoriji da je jedino bitno biti lijep, imati goleme grudi i usne te roditi dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: