MILIJARDER BERNIE ECCLESTONE 46 GODINA MLAĐU FABIANU OŽENIO JE PRIJE PET GODINA, A OSMIJEH S LICA NI DANAS NE SKIDAJU

Bernie Ecclestone (87) i supruga Fabiana Flosi (39) i danas su, ako je suditi prema najnovijim fotografijama, zaljubljeni kao i na početku svoje veze. Par koji ne istupa previše u javnosti fotografi su uhvatili na izložbi u jednoj galeriji u Londonu.

Nisu se odvajali jedno od drugoga, a osmijeh im nije silazio s lica, piše Daily Mail gdje možete i pogledati njihove najnovije fotografije. Iako su mnogi mislili da njihova veza zbog velike razlike u godinama neće opstati, čini se da su se prevarili.

Profimedia

Fabiana i Bernie upoznali se tokom Grand Prixa u Brazilu, a zbližili su se tokom zajedničkog putovanja na utrku u Tursku. Ubrzo nakon što su se zbližili, tokom ljeta 2009. zajedno su posjetili Hrvatsku u kojoj je Bernie ranijih godina ljetovao s bivšom suprugom Slavicom.

Profimedia

Bernie i Fabiana vjenčali su se u augustu 2012. godine iako je ovaj milijarder govorio da poslije Slavice više neće ulaziti u brak. Fabiana mu je treća supruga. Prvi put se oženio kada je imao samo 21 godinu i to s Ivy Bamford s kojom je dobio kćer Debbie koja danas ima 59 godina.

Poslije nje proveo je 17 godina u vezi s djevojkom imena Tuana Tan, a nakon nje je upoznao Hrvaticu Slavicu s kojom je dobio kćerke Petru i Tamaru.

Profimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: