PJEVAČ ODUŠEVLJEN: Aca Lukas dobija unuka!

Aca Lukas za nekoliko mjeseci će postati deda, a pjevačeva kćerka Miljana očekuje dječaka.

Naime, ljekari su na posljednjem ultrazvučnom pregledu otkrili pol Miljaninog djeteta, a radosnu vijest Lukasova kćerka je odmah saopštila partneru i porodici.

– Iako Lukas ima sinove Lazara i Andreja i kćerke Miljanu i Viktoriju, cijela njegova porodica navijala je da se rodi još jedan dečak. Otkako im je Miljana saopštila radosne vijesti, njena braća ne mogu da sakriju oduševljenje što će postati ujaci dječaku. Čak i kada im je rekla da je u drugom stanju, cijela folkerova porodica bila je složna u stavu da prvo unuče u nizu mora da bude muško. Čak su joj u šali govorili da se djevojčici neće toliko obradovati kao dječaku – kaže za „Alo!” izvor blizak pjevaču i objašnjava da je vijest da će dobiti unuka posebno ganula Lukasa.

– Otkako je saznao da će postati deda, Aca je odlučio da se malo uozbilji i da započne spokojniju fazu života. A još kada mu je kćerka saopštila da čeka dječaka, njegovoj sreći nije bilo kraja. Jednostavno, to ga je toliko obradovalo i malo je reći da je sretan što lijepim vijestima može da završi ovu godinu, uprkos svim turbulencijama. Nedavno se cijela pjevačeva porodica skupila na ručku, kako bi proslavila radosne vijesti, a Lukas je posebno bio pažljiv prema trudnoj kćerki Miljani i njenom izabraniku Marku. Sa nestrpljenjem očekuje trenutak kada će postati deda, a kada se to desi, planira da napravi veliko slavlje – kaže izvor.

Inače, Miljana Vuksanović je nastarija Lukasova kćerka, koju je dobio sa prvom suprugom Svetlanom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: