MEGHAN MARKLE: ZBOG JOGE MOJE TIJELO JE FLEKSIBILNO, A UM I DUH SMIREN

Od vremena kada je glumila u popularnoj seriji ‘Suits’ do trenutka kada je postala zaručnica bitanskog Princa Harryja, javnost je u tolikoj mjeri zainteresirana za život Meghan Markle da je posljedično postala inspiracija ženama širom svijeta. Pitanja vezana za njezine fashion i beauty tajne se multipliciraju iz dana u dan.

Tajna zanosne figure lijepe Meghan je – joga. Naime, lijepa glumica je otkrila kako je počela prakticirati jogu još kao djevojčica dok je sa svojom majkom živjela u Los Angelesu. Impresivna ustrajnost u svakodnevnom prakticiranju ove drevne vještine rezultira ne samo zategnutim tijelom već i unutarnjim mirom. Ako još uvijek niste sigurni da je joga pravi izbor za vas, sigurni smo kako će vas Meghanine riječi uvjeriti u sve njezine dobrobiti.

‘Toliko je mnogo dobrobiti koje prakticiranje joge unosi u život pojedinca; povećana fleksibinost tijela, jačanje tonusa mišića, izoštreniji mentalni fokus, lakoća opuštanja u stresnim situacijama, smanjena anksioznost i posljednično bolji san samo su neke od njih.’ – izjavila je Meghan za Best Health Magazine, a samo jedan pogled na njezinu figuru i široki osmijeh na njezinom licu,  dovoljan su razlog da joj povjerujemo.

Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: