Trojica fudbalera uhapšena zbog silovanja djevojčice

Trojica fudbalera španske Arandine, četvrti rang takmičenja, uhapšeni su zbog sumnje da su silovali maloljetnu djevojčicu (15).

Riječ je o Karlosu Eduardu Santosu (Carlos), Raulu Kalvu Ernandesu (Hernandez) i Viktoru Rodrigezu Ramosu (Victor Rodriguez).

Naime, postoje dvije verzije ovog strašnog događaja. Prema prvoj, djevojčica se susrela sa trojicom fudbalera koji su joj ponudili seks, što je ona odbila. Međutim, spomenuti igrači nisu prihvatili takav odgovor, pa su je silovali.

U drugoj verziji, djevojčica je dala pristanak za intimni odnos, ali će se i u tom slučaju fudbaleri naći na sudu. Po španskom zakonu, seksualni odnos sa maloljetnicima mlađim od 16 godina, predstavlja krivično djelo, zbog čega im prijeti ozbiljna kazna.

Igrači su poslije hapšenja sprovedeni u zatvor u Burgosu i nemaju pravo izlaska uz kauciju, dok je žrtva već svjedočila na sudu, ali dodatnih informacija nema.

Povodom slučaja se oglasio i njihov klub, koji je osudio akt igrača i momentalno ih otpustio, što je u ovom trenutku posljednje oko čega treba da brinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: